Om barnehagen

Nedenesåsen barnehage er godkjent som heldags barnehage for barn i alderen 0-6 år. Vi har godkjent leke- og oppholdsareal på 81 kvm som betyr at vi er godkjent for 20 barn. Barnehagen har egen minibuss, og båt vi disponerer.

Vi har en ledig plass til et barn over tre år (oktober 2022)
 
Barnehagen deles opp i 3 grupper: Bamsegruppen, tigergruppen, og førskolegruppen. Vi er totalt 19 barn. Vi har et stabilt, varmt og kjærlig, og faglig dyktig personale, som ser hvert enkelt barn og deres behov. Vårt mål er at alle barn skal få kjenne og forstå hvor verdifulle de er! Barnehagens visjon er Trygghet, Omsorg og lek, la barnet bli den beste utgaven av seg selv!❤️Barnehagen er åpen fra 7:00-16:30.
Barnehagen tilbyr:
Mange flotte turområder rett ved barnehagen.
Barnehagen har egen minibuss, og reiser ofte på turer eks: dyreparken og Hove
Svømming 2 ganger i mnd med barna fra 4-6år.
Barnehagen har tilgang på båt som brukes i skjærgården når våren og sommeren kommer.
Barnehagen låner gymsalen på Nedenes 1 gang i uken.
Barnehagen bruker også skøytebanen på Myra når det er sesong for det.
Barnehagen fokuserer svært mye på kunst, foreksempel maling med akvarellmaling, oljemaling, og akryllmaling. Barna lager også mye med leire både til dekorasjon og brukskunst.
 
Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf. Vi er en fullkost barnehage hvor vi serverer barna alle måltider og frukt. Barna er også med og lager mat.
Vi tar gjerne imot besøk! Ta kontakt med styrer Nita Storm 90207664 eller pedagogisk leder Kristian storm 98643180 og avtal et tidspunkt.